فيستول در مقعد چگونه مي باشد؟

فيستول مقعدي معمولاً بدنبال يك آبسه (دمل) اطراف مقعد به وجود مي آيد كه معمولاً آبسه نياز به تخليه اورژانس با ليزر يا جراحي داشته و در 50 درصد موارد به دنبال درمان آبسه فرد دچار فيستول مي گردد. علامت اصلي آن ترشح چركي طولاني مدت از يك سوراخ و گاهي چند سوراخ از اطراف مخرج مي باشد.
بنا به تعريف يك فيستول بايد حداقل 2 دهانه داشته باشد كه بوسيله يك مجراي توخالي به يكديگر متصل مي شوند.
اغلب فيستول هاي مخرج يا مقعدي از غدد مترشح بلغم(muc***) مستقر در كانال مخرج منشا مي گيرند. اين غدد ابتدا عفوني مي شوند و سپس عفونت به آبسه منجر مي شود و زمانيكه آبسه باز يا پاره شود فيستول پديد مي آيد كه ممكن است زير پوستي- زير مخاطي- داخل عضلاني و يا زير عضلاني باشد.و نيز فيستول مي تواند قدامي يا خلفي و يا منفرد يا مركب يا نعل اسبي باشد.


نشانه ها و علائم فيستول مقعدي

اولين نشانه اي كه مي تواند بيانگر فيستول مقعدي باشد وجود شكاف در ناحيه ي مقعد است. با مبتلا شدن به شكاف مقعد در حين حركات روده فرد احساس پريشاني و درد مي كند. و پس از دفع مدفوع ممكن است خون مشاهده شود. به طوري كلي نشانه هايي كه مي توان از آن به ابتلا به اين عارضه پي برد عبارتند از:

 

  • ترشح همراه با چرك از يك يا دو سوراخ در اطراف مقعد
  • وجود برجستگي در اطراف مقعد
  • احساس درد پس از دفع مدفوع
  • سوزش و خارش در اطراف مقعد
  • تغيير رنگ پوست و التهاب اطراف ناحيه مقعد


علائم فيستول مقعدي

شكايت اصلي بيمار معمولا ترشح مداوم يا متناوب از مقعد است. معمولا سابقه آبسه عود كننده كه خودبخود يا با جراحي تخليه شده است وجود دارد گاهي يك برجستگي كه از آن چرك خارج مي شود يا بهبود يافته ديده مي شود. مجراي فيستول مانند طنابي لمس مي شود و مسير آن در مجاورت اسفنكتر و سوراخ اوليه قابل لمس است.
معمولا بيمار از ترشح چرك از ناحيه مقعد شكايت دارد كه بدون درد است ولي گاهي علت مراجعه دمل هاي مكرر در ناحيه مقعد است كه هرچند وقت يكبار بيمار را بعلت درد شديد و تب زمين گير ميكند.
فيستول هايي كه به مدت طولاني عفوني و بدون درمان مانده اند مي توانند سبب عفونت هاي منتشر بشوند. سرطان(كارسينوم) در فيستول هايي مزمن و درمان نشده درموارد زيادي گزارش شده است و درمان موثر فيستول در واقع پيشگيري از اين واقعه است.


عمل و جراحي ليزر جهت درمان فيستول مخرج يا آبسه مقعدي

نكته مهم در درمان فيستول مقعدي آنست كه درمان داروئي به كمك آنتي بيوتيك و غيره هيچ جايگاهي نداشته و تنها درمان موثر انجام جراحي با ليزر فيستول يا بصورت سنتي مي باشد.
درمان جراحي (فيستولوتومي) معمولا تنها درمان موثر است و جهت انجام آن سوراخ خارجي و داخلي(اوليه) باعبور پروب (ميله في نازك و قابل انعطاف و نرم) و با استفاده از آب اكسيژنه و بلدومتيلن رقيق بايد پيدا شوند و مجرا يا مجاري فيستول بايد بطور كامل مشخص شوند و مجرا در تمامي طول آن بازunroffed  شود بطوريكه فيستول به شكل يك زخم باز درآيد و بايد مطمئن شد كه زخم حاصل از عمق به سطح بطور خود به خود ترميم مي شود. و در تمام روش هاي درماني اعم از جراحي معمولي و يا ليزر 5 تا 10 درصد بسته به طول و عمق فيستول احتمال عود وجود دارد.


دکتر تاج بخش فيستول ,مي ,يا ,كه ,مقعد ,درمان ,فيستول مقعدي ,مي شود ,اطراف مقعد ,و يا ,مقعد است ,علائم فيستول مقعديمنبع

چسبندگي چيست؟

معرفي روش درمان فيستول مقعد با FiLaC

براي جلوگيري از هموروئيد

درمان بيرون زدگي مقعد

خونريزي مقعدي براي چيست؟

علت هاي خارش مقعد

دردهاي مقعدي

مشخصات

آخرین جستجو ها

موفقیت تمنا موزیک فارس كرتين وال دارچوب دیدار کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. تخفیفان نرم افزار کده نگاه به زیبایی خرید اینترنتی انواع لوازم کوماتسو